Indstillingsskema til visitationen ved PPR

Det nye indstillingsskema skal ikke anvendes i januarvisitationen, hvor skolestarterne visiteres.

Det elektroniske indstillingsskema som prøvehandling

Som prøvehandling havde vi i denne første version af det elektroniske indstillingsskema taget udgangspunkt i samarbejdsrelationer og processer i forbindelse med indstilling af skoleelever.

Derfor anvendes det elektroniske skema ikke i januarvisitationen, hvor det udelukkende er skolestartere til skoleåret 2019/20, der indstilles.

Indstilling til januarvisitationen

I januarvisitationen 2019 anvendes i stedet det traditionelle indstillingsskema med den traditionelle proces.

I selve processen med udfyldelse vil det dog give god mening at hente inspiration i tænkningen bag det nye elektroniske indstillingsskema. En tænkning hvor forældres og barnets perspektiv også vægtes højt og inddrages i indstillingen.

Indstilling af skolestartere fremadrettet

Vores ønske er, at det elektroniske skema skal kunne bruges til indstilling af både skoleelever og skolestartere. Derfor arbejder vi på at få tilpasset skemaet, så det på sigt kan bruges til indstilling af begge børnegrupper.

Således er tanken, at det elektroniske indstillingsskema skal bruges til januarvisitationen i 2020, hvor skolestartere til skoleåret 2020/21 visiteres.

Link til det elektroniske indstillingsskema med mulighed for både at indstille skolestartere og skoleelever, vil ligge her på hjemmesiden umiddelbart efter sommerferien.

Indstilling i martsvisitationen

Linket til det reviderede indstillingsskema til skoleelever vil kunne findes her på hjemmesiden forud for martsvisitationen.

Del indhold